Generelt

Du kan oppleve at det er et visst fargeavvik mellom det du ser på skjermen og det virkelig produktet, bl.a avhengig av fargeinnstillingene på skjermen din.

Alle priser er inkl. 25 % mva.  Minstebestilling er på 200 kr.

Levering

Vi pakker varene innen 3 arbeidsdager. Forsendelsestid med Postnord er opptil 14 dager.


Vanligvis sendes varene som brevpost eller pakke med Postnord. Både brevpost og pakker kan spores med sporingsnummeret du får tilsendt på e-post. Du får hentemelding på SMS og e-post, dersom du har oppgitt disse ved bestillingen.

Pakker må hentes på nærmeste utleveringssted, oftest en dagligvarebutikk eller bensinstasjon.
Annen levering kan avtales, eller vi kan pakke varene klar for henting i butikkutsalget vårt i Kautokeino.

 

Betaling

Betaling skjer med Vipps, kredittkort (VISA eller Mastercard), PayPal eller med direkte trekk fra din bankkonto (BankAxept).  Beløpet belastes kredittkortet/kontoen din først ved utsendelse av varene.
Hvis noe er utsolgt, reduseres betalingen for denne varen.

Betaling med kort er kun mulig for kunder med adresse i Norge. Send oss en e-post om du ønsker å bestille varer med leveringsadresse i andre land, så beregner vi fakturasum og frakt og sender deg svar tilbake.


For pakker til Svalbard, beregnes frakt etter Postens satser til Svalbard. Velg fakturering som betalingsform, så beregner vi varesum ekskl. mva med tillagt frakt, og sender deg en e-post med total fakturasum.


Offentlige institusjoner får tilsendt pakken vedlagt faktura. For EHF-faktura: Husk å oppgi organisasjonsnummer. Hvis det kreves rekvisisjonsnummer, ressurskoder e.l. må disse også oppgis.

Hvis varene hentes på butikken, kan du velge å betale ved henting.

Angrerett

Hvis du angrer på et kjøp hos oss, er det angrerettloven som gjelder. Iht. angrerettloven har du noen plikter og oppgaver.
Dersom varen er tatt i bruk, som din egen, kan ikke angreretten gjøres gjeldende. Vi anbefaler å vise god omsorg for originalemballasje/salgsforpakning hvis man ønsker å returnere varen trygt og sikkert tilbake.

Under finner du noen viktige utdrag fra angrerettloven:

  • Angreretten gjelder ikke dersom varen ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde, og beskadigelse eller forringelse skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra forbrukerens side. (jf. Angrerettloven § 12 punkt a)
  • Angreretten kan ikke gjøres gjeldende for lyd- eller bildeopptak eller datamaskinprogram der forbrukeren har brutt forseglingen.(jf. Angrerettloven § 12 siste ledd)
  • Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 15 første ledd).

Hvis du ønsker å benytte deg av angrefristen, må varene returneres innen 14 dager (angrerettloven §11). Send som ordinær pakke eller brevpost, og ikke i postoppkrav. Legg ved bankkontonummer for eventuell tilbakebetaling, eller send oss e-post. Du må selv betale returportoen.

Dersom du ikke henter pakken og forholder deg ellers helt passiv, vil du ikke ha oppfylt kravene som stilles til deg i henhold til Angrerettloven §11 og §13, og mister således retten til å gå fra avtalen. Du vil da bli belastet med frakt kostnader tur/retur og et behandlingsgebyr pålydende kr 50,-

Fraktpriser og gebyrer

Vi har en fast frakt/ekspedisjon på 110 kr. Kunder som faktureres får imildertid etterberegnet frakt.

NB ! For store varer (volumvarer) beregnes frakten særskilt, og du vil få melding om total fakturasum og bankkontonummer for forskuddsbetaling.

Pakker til Svalbard får frakttillegg jfr. Postens satser.

Uavhentede pakker vil bli fakturert med våre utlegg (frakt- og returomkostninger), samt et tilleggsgebyr på 50 kr.

Ved forsinket betaling etter forfall, påløper rente på 8 % p.a. I tillegg kommer purregebyr, evt. kompensasjon for inndrivelseskostnader.

Skade/ reklamasjon:

Hvis varen er skadet under transport, må du fylle ut skademelding sammen med utleveringsstedet. Varene returneres sammen med skademeldingen. Dette må gjøres innen rimelig tid.

Hvis du ønsker å reklamere på varen av andre grunner, ta kontakt med oss på telefon 78486007 eller pr. e-post maritex@gavpi.com .

Annet

Maritex Gávpi er ansvarlig for kredittkorttransaksjoner gjort gjennom denne nettsiden.
Kundedata blir ikke delt med/solgt til en tredje part og oppbevares i henhold til norsk lov.

Samtykke for registrering av personopplysninger

Når du legger inn en bestilling Maritex Gávpi, må du legge inn persondata som for eksempel organisasjonsnummer, navn, adresse, e-post og telefonnummer. I forbindelse med kjøpet ditt samtykker du til å la oss lagre og bruke dataene dine for å kunne fullføre avtalen med deg.

Blir dataene delt med en tredjepart? Dine data blir delt med Visma Mamut i henhold til vår leveranseavtale. Vi har opprettet en datebehandlingsavtale med dem. Dine persondata blir kun delt med en tredjepart hvis valgt betalingsmetode krever at vi må videresende denne informasjonen. Ingen persondata blir solgt til tredjeparter.

Hvilke data lagres og hvor lenge lagres det? Vi lagrer relevant data så lenge som det er påkrevd, i henhold til Norsk regnskapslov. For å beskytte deg mot svindel, vil også IP-adressen din lagres.

Rett til tilgang på dine data I henhold til GDPR har du rett til å få tilgang på data vi har lagret om deg. Du har også rett til å kreve at data blir korrigert. For hjelp, kontakt oss på maritex@gavpi.com or +47 78486007.

Håndtering av persondata Hvis du på noen som helst måte føler at vi ikke overholder kravene til håndtering av persondata, kan du kontakte Datatilsynet..